MY BLOG COMPLEATLY CHECKED OVER AND MISSING PICTURES RECOVERED AND REPOSTED.

Hi, everybody,

over the last week, I have been busy looking over all my posts here on my blog if there were pictures missing and for poor grammar and spelling. I have found almost all of the missing pictures and reinstalled them back into the stories and while I was at it I enlarged all the pictures as well for better viewing! It was fun to reread all my old posts again and it made me decide to repost a few interesting ones again. Over the last weeks, I have been preparing a lot of my Bonsai and a couple of them found new happy owners and homes. Over the last month, I did a few workshops and a fun private first styling session that I filmed to be posted on youtube after the second and last styling session in a couple of weeks is done. I am very happy to say that there are some future workshops and demos planned abroad for early summer next year and I am preparing one of my Bonsai for the next Noelanders trophy (B) in January and two other Bonsai for the second edition of the “KEI BONSAI KAI” ten and ten “DANNY USE & FRIENDS” on 26 of May in “GINKGO” Bonsai centre in Laarne Belgium!!! This mega “Ginkgo” show will be completely filmed again by me, with a much better camera this time… so watch this space! So things are rolling again and that makes me more than happy! 🙂 Thanks all for visiting my blog all these years, it is highly appreciated! 🙂

Cheers,

Hans van Meer.

Info: karamottobonsai@hotmail.com

—————————————————————————————–

2 thoughts on “MY BLOG COMPLEATLY CHECKED OVER AND MISSING PICTURES RECOVERED AND REPOSTED.”

 1. Hallo Hans u zult me wel niet kennen maar ik ben echt wel een stille bewonderaar omtrent uw bonsai kunsten en zeker met dit blog is het voor menig gepassioneerd liefhebber bijzonder intreressant om hier regelmatig een kijkje te komen nemen! Ik hoop dan ook vanharte dat dit blog mag blijven bestaan en dit prachtige werk mag worden verder gezet. Ook jouw filmpjes omtrent de history van jou bomen en het hele verhaal erond zijn een waar genot om te bekijken, Bedankt om dit alles te delen Groeten Tom Vinken

  Like

  1. Ha die Tom,
   dat is nu eens leuk om te horen zeg! 🙂 Niet dat ik daarom speciaal een blog heb, want ik vind het gewoon leuk om over mijn Bonsai avonturen te schijven, maar het is toch ook fijn om te weten dat ik mensen echt help of plezier met mijn belevenissen! De Bonsai hobby is nu al zo een 27 jaar erg goed en belangrijk voor mij geweest en dat deel ik graag met anderen! Die video’s zijn nieuw voor mij en het doet mij goed om te zien dat er wereldwijd nog zo veel mensen naar kijken. Mijn blog en deze video’s hebben ook al voor weer veel leuke demo’s en workshops gezorgt en dat is mooi mee genomen. Zo ontmoet ik weer veel nieuwe en oude Bonsai vrienden! Er is er al weer een nieuwe video in de maak en er zijn er nog veel meer in de planning! Dus watch this space en veel geluk en plezier met ons beiden Bonsai passie!
   Mvg,
   Hans van Meer.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s