Wiring and reposition my big larch named XL.

Hi everybody,
yesterday the last day of January was the warmest on record en today it was even warmer here in Holland! There is something seriously wrong with Mother nature of late…but that does not mean that there is something wrong with doing some wiring work in the warm sun! So after a long walk on the dyke along the sea just a few minutes away from my home, I was refreshed to start wiring and reposition my big larch named XL in the warm Winter sun! Good Times indeed!!!

I will post the end result in a few days if the weather stays this nice?!

Have a nice weekend everybody!

Cheers,

Hans van Meer.

2 thoughts on “Wiring and reposition my big larch named XL.”

 1. Ik heb de boom enkele jaren terug op de Noelanders trophy bewondert, zalige boom!
  Het enige wat me toen opviel was de vrij snelle overhang tussen het oude deel en de nieuwe opgebouwde top in de boom maar nu jaren later blijkt dit ook sterk verbetert door dikte groei door de jaren heen wat deze boom nog beter maakt nu!
  Wat hij jij een mooie evolutie op jou bomen Hans!

  Like

  1. Hi Tom,
   Bedankt voor het compliment en leuk om te horen dat jij XL al jaren kent en hem herinnerd! Ja de jaren zijn gunstig geweest op de vertakking van veel van mijn bomen en dat is goed om te zien! Maar geduld wordt beloont in Bonsai en het mooiste is dat die lange reis ook heel leuk is! Zo ook met de nu nog steeds jonge vertakking en top sectie: het wordt vanzelf ieder jaar beter en natuurlijker!
   Mvg.
   Hans van Meer.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s