Wiring and reposition my big larch named XL.

Hi everybody,
yesterday the last day of January was the warmest on record and today it was even warmer here in Holland! There is something seriously wrong with Mother nature of late…but that does not mean that there is something wrong with doing some wiring work in the warm sun! So after a long walk on the dyke along the sea just a few minutes away from my home, I was refreshed to start wiring and repositioning my big larch named XL in the warm Winter sun! Good Times indeed!!!

I will post the end result in a few days if the weather stays this nice?!

Have a nice weekend everybody!

Cheers,

Hans van Meer.

5 thoughts on “Wiring and reposition my big larch named XL.”

 1. Ik heb de boom enkele jaren terug op de Noelanders trophy bewondert, zalige boom!
  Het enige wat me toen opviel was de vrij snelle overhang tussen het oude deel en de nieuwe opgebouwde top in de boom maar nu jaren later blijkt dit ook sterk verbetert door dikte groei door de jaren heen wat deze boom nog beter maakt nu!
  Wat hij jij een mooie evolutie op jou bomen Hans!

  Like

  1. Hi Tom,
   Bedankt voor het compliment en leuk om te horen dat jij XL al jaren kent en hem herinnerd! Ja de jaren zijn gunstig geweest op de vertakking van veel van mijn bomen en dat is goed om te zien! Maar geduld wordt beloont in Bonsai en het mooiste is dat die lange reis ook heel leuk is! Zo ook met de nu nog steeds jonge vertakking en top sectie: het wordt vanzelf ieder jaar beter en natuurlijker!
   Mvg.
   Hans van Meer.

   Like

 2. Dag Hans,

  Dit keer in het Nederlands… Hoe staat het met jouw lorken? Mijn lorken zijn prachtig aan het uitkomen. Een mooi contrast tussen een tak en die felgroene verse naalden die uitkomen!

  Het gebeurt wel eens dat als ik water geef, dat ik aan XL en Elephant denk. Voor mij is dat bijna een doel of voorbeeld om na te streven op zich.

  Blijf thuis, keep it safe en ik kijk uit naar de eerste lente sfeer beelden!

  Groeten uit belgie

  Like

  1. Hoi Tim,
   De mijne staan, behalve een die ik verpot heb, allemaal op het punt van open knallen! Tof dat je mijn bomen als motivatie beschouwt! Maakt me blij dat ik andere mensen kan motiveren voor deze mooie hobby die mij zelf zo veel gebracht heeft! Ben zelf zo goed en zo kwaad als dat gaat hard aan het werk aan mijn bomen en heb daar van veel foto’s waar nog stukjes bij geschreven moeten worden…dus er komt het een en ander aan binnen kort! En daarna staan er een paar stylings video’s gepland voor deze zomer! Dus druk, druk , druk! 😉
   Blijf veilig en gezond daar ook allemaal en tot snel!
   Groetjes,
   Hans.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s