I’m still here!!!

Hi, everybody,

it’s been a while…I know! But my ongoing illness has made it very hard to do much Bonsai or anything for that matter! And what I did do is not that noteworthy, mostly keeping everything healthy and maintenance! That and the technical problems I have to post on my blog kept me from posting! I do have something funny from the past though, way back in April 2000, Carlos van der Vaart en I where filmed for television (Man bijt hond) in the old Bonsai center Ginkgo in Belgium. This was meant as a Japanese item for the trip our then Prins Willem would make later to Japan. It is in Dutch but you might enjoy the fun we all had anyway!!! Those were the days!!!

It is in Dutch but has English subtitles!!!

Hallo allemaal, hier is een link die ik laats vond naar een aflevering van  het televisie programma “man bijt hond” uit April 2000, toen Carlos van der Vaart en ik zelf daar in optraden, vanwege het bezoek van onze toenmalige prins Willem aan Japan. Het is opgenomen in het oude “Ginkgo Bonsai centrum” in Belgie van Danny en Ingrid Use, waar wij toen af en toe mochten helpen om mijn oude vriend Danny’s collectie te verzorgen. Tijdens de opname hadden we veel lol, dat is goed te zien als Carlos geintervieuwt wordt en in de lach schiet omdat Danny achter de camera zijn broek laat zakken!!! Het filmpje heet: Moshi Moshi en dat moesten we te pas en te on pas zeggen omdat het zo leuk klonk!

Wat een mooie en leuke tijden waren dat toch…ik mis dat erg!

Veel plezier met dit Bonsai filmpje met humor!!!

PS: Het filmpje is nu inmiddels zo vaak bekeken, dat er reclame voor is gezet!!! Sorry daar voor!!! 

LINK:

Cheers,

Hans van Meer.

——————————————————————–

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s